CHINEES AZIATISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT DE KUL

CHINEES AZIATISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT DE KUL Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 814 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Aziatisch Specialiteiten Restaurant De Kul. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2022 om 20:37 Eten was goed warm alleen weer 10 min te laat
29 jun 2022 om 20:28 Eten is goed bezorgtijd langer dan 1 uur. Dat is jammer!
27 jun 2022 om 9:51 Al het eten was smakeloos en flauw Totaal niet gewend van dit restaurant, normaal gesproken erg lekker
18 jun 2022 om 19:33 Eten is altijd goed, maar de bezorgkosten zijn inmiddels zo duur dat we het voortaan wel gaan halen. Bezorgtijd wordt ook niet nageleefd. Ruim van te voren besteld met een vaste bezorgdtijd en dan nog een half uur te laat, zonder excuus.
13 jun 2022 om 16:42 Pas laat besteld en toch relatief snel ons eten binnen. Smaak was (weer) prima en vriendelijke bezorger. Helaas zat er iets tussen de combigerechten dat niet lekker viel bij in de magen van zoonlief en mezelf, man had nergens last van.
6 jun 2022 om 20:01 Eten was smakeloos en flauw. Bezorging heeft 90 minuten geduurd en geen bericht over enige vertraging.
6 jun 2022 om 19:56 na de 15min te laat gekomen (oke, prima) ik zie dat staat niet alles binnen, toen ik heb hebeld gebeld, de mevrouw zeggen dat is te druk en ik moet weer mij bestelling wachten binnen 1.5u. Maar, het is al meer dan 2u verlopt ...
6 jun 2022 om 8:53 Eten was weer voortreffelijk, zoals eigenlijk altijd als we hier bestellen. Wel een belangrijk aandachtspunt is dat we vroegen om te bezorgen om 19.15 en het kwam er uiteindelijk om 18.45, dit kwam dus te vroeg waardoor we nog niet klaar waren.
2 jun 2022 om 19:44 Het eten was goed en warm. Duurde alleen ruim 2 uur voordat het bezorgd werd in Puttershoek.
31 mei 2022 om 19:29 Voor de 3e keer veel later bezorgd dan aangegeven op de site (en de opgegeven tijd na bellen). Voor de 2e keer niet compleet (gerechten vergeten bij het combinatiemenu). Voor de 3e keer niet lekker. Genoeg herkansingen gegeven maar voor ons niet meer
29 mei 2022 om 19:51 Eten besteld 17:44 inmiddels is het 20:00 nog steeds geen eten. Bij bellen wordt er gezegd we hebben het druk! Dat is allemaal prima maar zet niet neer bezorging tussen 25-50 min. En meer dan 2 uur wachten gaat mij te ver. Jammer.