CHINEES AZIATISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT DE KUL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1002 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Aziatisch Specialiteiten Restaurant De Kul. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2024 om 21:16 Bezorging snel eten top!!
6 mei 2024 om 16:12 Het was weer heel lekker. Was ook warm afgeleverd.
5 mei 2024 om 19:06 Lekker gegeten en een prima bezorgtijd
28 apr 2024 om 23:25 Bezorgtijd van 1 uur werd uiteindelijk 2 uur. Het bezorgmeisje rende bijna weg toen ik vroeg waarom het zolang duurde. En als je dan denkt lekker te eten, was het een lauwe en flauwe hap. Erg jammer!
28 apr 2024 om 22:42 Om 17:15 bestelt en zou pas om 18:30 uur bezorgd worden. Om 19:15 was het er nog niet! Gebeld en ze moesten er nog aan beginnen. Zou nog minimaal n uur duren. We hebben helaas moeten cancelen. Zit je dan met je visite zonder eten. Was de 4e x al !!!!
28 apr 2024 om 22:23 De bezorgtijd duurde echt heel lang, ruim bijna 2 uur moeten wachten. Het eten daarentegen was wel heerlijk.
28 apr 2024 om 20:10 Kwart voor 5 besteld en het was er om 8uur Grote porties besteld maar het waren kleine Kroepoek besteld er zat maar 1 plak in. Echt schandalig, nooit meer!!!!!!!! Ze namen ook de telefoon niet op..... wel 30x gebeld
27 apr 2024 om 16:04 Goed precies op tijd zelfs in heinenoord
22 apr 2024 om 10:49 We hebben 3 uur op ons eten moeten wachten dan weet je wel wat onze ervaring is! Dus nooit meer!!!
18 apr 2024 om 21:55 Helaas aangegeven GEEN varkensvlees in de bami en nasi i.v.m alergie. Waren ze vergeten denk ik want zaten stukjes ham in
18 apr 2024 om 9:34 Eten was goed, de bezorgtijd was voor het eerst in maanden op tijd. Die bezorgtijd maakt dat ik niet meer zo vaak bestel. De porties ook weer op normale grootte.
14 apr 2024 om 19:17 Eten is altijd goed, alleen de bezorgtijd duurt altijd langer dat ie aangeeft.